2012. február 5., vasárnap

FÁNK BARBITÓL

....Nincs farsang fánk nélkül....úgyhogy én is készültem a fánk sütésre, nekem ez volt az első....megtaláltam a számomra tökéletes receptet BARBINÁL mindent a recept előírásai szerint készítettem...nálunk másfél adag készült....azért be kell vallanom hogy izgultam hogy hogy fog sikerülni....még nem igen készítettem kelt tésztát....de szerencsére nagyon jól sikerült a dagasztás és szép hólyagos lett a tészta....és szépen ki tudtam nyújtani....a keléssel sem volt gond szépen megkeltek...egyedül a szép szalagok hiányoztak....de majd legközelebb...:):)

...alig tudta kivárni a család hogy kicsit kihűljenek....mindenkinek nagyon ízlett....ma reggelre is maradt pár darab....még így kihűlve is finomak....:):)

...azt gondolom nincs is jobb ebben a nagy hóban és nagy fagyban mint egy finom meleg fánk....jó kis baracklekvárral....:):)

Köszönet a receptért ismét BARBINAK!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Kata ezek pedig gyönyörűek lettek, nem a szalag a lényeg!!!! Nekem nagyon ritkán lesz szalagos, mint már azt nálam is írtam, a fotón láthatóak valószínűleg érezték, hogy modell lesz belőlük!!! Köszi, hogy szóltál, és boldog vagyok, mert az első fánkod nagyon szép és ahogy írod finom lett! :))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm...én is igyekeztem a legszebbeket kiválasztani a fotózáshoz...:):)

    VálaszTörlés